Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/d/1/annajiven.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689 Women don’t need help- we need opportunities! | Anna Jivén

Vid halvtidskonferensen för One Stop Future shop, med rubriken ”Women in business” fick vi träffa både coola Sisters in business och banbrytande Masi Mas från London. Befriande att höra så rak kommunikation om behov och möjligheter för nyanländ kompetens att komma in på arbetsmarknaden. The hidden army of women, som ser till att familjelivet fungerar men som kan så väldigt mycket mer, bara möjligheter  skapas. I Masi Mas fall genom att utbilda sig till kockar och arbeta som detta under en tid. Sisters in Business lär ut entreprenörsskap till kvinnor med rötter i Afrika. Får man bara möjlighet att ta det där första steget kan man klara sig vidare själv, ibland in i en helt annan karriär. Eller när besöket av Näringsministern definieras som att ”the dude in the middle” är en person som kan påverka livet för resten av gänget på bilden.

The dude in the middle

Lots of opprtunities